Risblandning. Skala och hacka lök och vitlök och fräs löken genomskinlig i en kastrull med olja. Lägg i riset och fräs någon minut utan att det får färg
Jag gjorde en extraportion, och eftersom det alltid är trevligare att förädla sina rester, än att bara värma upp dem, så bestämde jag mig idag för att göra arancini
Arancini di riso - risottobollar fyllda med ost. arancini. Det är nästan så att jag tycker att arancini är godare än själva risotton, så jag gör med glädje alldeles för mycket risotto för att säkra mig en dos till mina arancini dagen därpå
Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
God morgon på er. Ännu en dag då solen vågar sig fram, härligt. Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Hallå söndag,. Här ska ni få receptet på denna helt gudomliga kladdkakan som jag bakade i fredags. En kladdkaka som har de där lilla extra och som är så enkel att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.