Baconröra. Passar utmärkt som entrérätter eller som en del av plockmaten på en buffé. Mitt bidrag till festen var då dessa tre små aptitretande röror serverade i snapsglas
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Lägg ut skedarpå ett fat, spritsa på moussen och lägg sedan på lök, beta och hela vackra lingon. Skär lök och beta tunt, lägg på ett fat och slå över den varma lagen
en perfekt röra till det mesta man äter en somrig dag. 2 dl grekisk yoghurt1,5 dl getostsvartpeppar5 salladslökar, skurna i tunna skivormosa osten och blanda med yoghurt, blanda i lök och peppar och dekorera med lite extra salladslök och några varv med pepparkvarnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.