riven mörkt choklad. Servera med en klick gräddeoch lite färska bär. Man kokar upp en rad med ingredinser och låter det småkoka någon minut, låter det stelna i kylen och sen är det klart
Blanda i havregryn, grädde, kaffe, kardemumma och en nypa salt. Denna från landetvistelsen då vi gjorde smarriga chokladbollarmed en touch av kardemumma
Lägg hallonen i glas och häll över gräddenoch toppa medriven mörk choklad. Igår när jag satt och kollade igenom recept på min dator hittade jag denna efterrätt som jag åt hos mamma strax innan jul men som jag aldrig hann lägga upp
Smörj dem rikligt med nötkräm eller nutella. Vispa vispgräddenoch klicka den i mandelformarna. Riv daim på bakelserna och ställ gärna in dem i kylen en stund före servering
Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från ochmed nu lär ni snubbla över orden mandelmjölk och tofu lite oftare än ni gjort innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.