Om du vill kan du dekorera ditt ena bröd med äppleskivor, kanel och ringlad honung, samt det andra med banan, nötgranola eller hackade nötter och ringlad honung
Idag blir det andra rullar dock. Det känns lite konstigt att vakna upp till söndag, och slutet på denna vecka och helg, som dessutom blir min sista helg på svensk mark
Blanda havregryn och chiafrön med mjölken och låt stå över natten. Dagen efter tillsätts yoghurt, rivet äpple, kanel, citronzest och lite pressad citronsaft
// Don't forget to follow me on bloglovin. For my international readers. kokosflingor eller mandelflarn. Blanda havregryn, chiafrön, äpplemos och havremjöl i en bunke
Personligen föredrar jag en hårdare äppelsort i bakverk som man själv kan rosta lite innan och på så sätt styra konsistensen lite bättre än om man använder sig av mjukare sorter som ibland tenderar att bakas sönder
with some water and sprinkle with cinnamon. Now that appleseason is at its best, I thought it would be great with a recipe for moist and gluten and dairy-free muffins
Jag har sett många Asien bloggare använder Tangzhong starter i sina bröd men jag är inte säkert att jag ska prova till jag sett den här Apple Custard Buns recept blir jag sugen för att göra dem
Use the google translator to the left to read my review of the PWO. Today I'm drinking Fitnessguru AppleOne PWO and eating a apple mug cake for breakfast before going to the gym
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.