Päronsalladmed blåmögelost. Jagminns när jag åt dennasallad för första gången. Det var jul och det var i bästa vänners sällskap och det varmånga år sedan
Kallpressadkokosoljamedsmak). Gjorde minfavoritbrownie ikväll och istället för attgöra på banan som jagbrukar, så gjorde jag på dadlar som det är i grundreceptet
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glasAperolSpritz 6 dl mousserandevin , torrt, gärna Prosecco 4 dl Aperol 2 dl sodavatten 1 odefinierad iskuber 0 apelsin(er) , skivad Köp receptet
Pratademedmin bror ikväll och han trodde attAperolSpritzvar en söt drink, han tyckte att det såg ut så på bilderna som jaglagt upp på instagram (#matstugan)
I medAperol, mousserandevin och Sprite (eller soda). Ha en så finfredag och helg medmassa sol. Imorgon fyller jag år och har nu laddat frysen medisbollar, ställt prosecco och sodakallt
Dennalill-lördag eller låtsasfredagpassade det perfekt med en fördrink i solen före maten och i dag föll valet på en AperolSpritz som är en riktig sommardrink så fräsch o läskandemedvackerorange färg
Lägg i och garneramedapelsinskivor. Det kommer jagmedfamiljattgaranteratha. Veckanhar gått i ett och jaghar en massa gott och trevligt på lut åt er så småningom men först kör vi en fredagsdrink
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.