Ingredienser Portioner: 6 2 apelsiner 2 blodapelsiner eller röda grapefrukt 2 avokador 150 g fetaost 2 dl granatäppelkärnor 2 msk hackade pistagenötter 2 msk olivolja 1 tsk flingsalt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4 Sallad 1 blodgrape 1 granatäpple 1 fänkål Marinad skal från 1 lime 1 msk färskpressad limesaft 2 msk olivolja 2 tsk honung salt och peppar Mandel 1/2 dl vatten 1 tsk salt 1 dl hel skållad mandel Garnering 1 kruka mynta Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Enklast är godast om sagt… Den här bönsalladen kan jag äta med sked direkt ur skålen. Det är inga revolutionerande nya smakkombinationer direkt och jag förstår att man kanske inte blir inspirerad att direkt sätta igång och göra en sallad av bönor, tomat, olivolja och lök… men prova
Smöra de två återstående skivorna bröd och lägg dessa på smörgåsarna med smöret uppåt. Vända på brödskivorna så att den smörade sidan är nedåt och fördela avokado, fetaost och rödlök på brödskivorna
Sallad med jordgubbar, tomater, fetaost ochavokadoDet är många av sommarens bär och frukter som passar bra till den feta och krämiga fetaosten, och jordgubben är absolut ett av dem
Smaka av med salt och peppar. Halvera auberginerna och skär rutmönster i varje halva. Skölj salladen och skölj och strimla rödkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin
Lägg över kikärter, avokado, fetaost, passionsfrukt, krydda med svartpeppar. Kikärterna följde med i en Smakbox och passade ypperligt i den här salladen
Fyll den med hummus, fetaost, avokadooch rödlök. n och ser film just nu, medans jag smygbloggar. det enda som är bra med den månaden, är att den är kort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.