Pajen är lättbakad och du gör den i olika steg, Börja med pajdegen, kyl och förbaka. Lägg i päron (använd med fördel mjuka päron, eller konserverade) och häll över fyllningen
Blanda de halvtinade bären med lite socker och strö över vaniljfyllningen. Tryck ut degen i en långpanna (30×40 cm) som klätts med bakplåtspapper. Grädda kakan i 35-40 min tills den fått bra med färg på toppen (annars finns risk att underdegen inte gräddats färdigt)
Mixa smör, mjöl, socker och salt i matberedare med kniven tills det är jämnt fördelat. Sikta i kakao, tillsätt hackad choklad, rör om och häll massan ovanpå mördegsbotten i formen
Saftig, mjuk och ljuvlig vaniljkaka med blåbär. RECEPT PÅ VANILJKAKA MED MANDEL HITTAR DU HÄR. Rör smöret och socker med en elvisp tills det blir luftigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.