Gugges vanilj bullar fyllda och formade med kärlek. Pensla med uppvispat ägg och strö pärlsocker över. Vispa det rumsvarma smöret med florsockret och vaniljsockret/pulvret
 Det gick väl mest ut på att de skulle berätta hur bra det är med tv-reklam, men det var rätt intressant och vi fick jättegod frukost med mackor, färsk frukt och smoothies, mums
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. Innan du lägger upp dem till fikat så tar du (med fördel) bort pappret, penslar bullarna med smält smör och doppar dem i strösocker
Såg direkt jag läste receptet att det här är något riktigt gott, en kaka med krämig botten, full medvanilj och citronsmak och en krispig smulpajstopping på det, suveränt
När jag satt på jobbet i veckan så ringde Niklas och önskade sig en cupcake, han hade gått hemma och funderat på vilka smaker som skulle kunna smaka mumsigt i en cupcake och kom på att vanilj cupcake med vitchoklad och jordgubbsfrosting skulle vara gott
Idag bakade jag dessa gudomligt goda vaniljcupcakesmed strawberry milkshake frosting. Jag skulle bara smaka en liten bit eftersom jag bestämt att jag ska börja med LCHF och det är ju ingen bra kombo när man älskar att baka
Pellegrino hade med citroner och rom. Jag har aldrig gjort marmelad förut men blev sugen när jag i Solens mat nyligen såg en äldre dam på Sicilien som gjorde apelsinmarmelad
Hittade ett recept på en Apelsinmarmeladmed Whisky hos Mårtensson. Så jag blev tilldelad en lite enklare whisky (en whisky han inte tyckte var så god men som varit med i någon serie som han hittade på en resa vi gjorde för något år sedan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.