Smaka av med salt och svartpeppar. Revbenen penslade vi med Teriyakisås under grillningen. Ni som bor nära och behöver lite maltvinäger kan därför gärna få komma och hämta er några matskedar så ni kan göra den här goda goda salladen
Blanda såsen med kålen och moroten, smaka av med svartpeppar och honung. En variant av coleslaw. Strimla 350 g vitkål/spetskål och finriv 1 morot. Lägg i en skål och häll sedan 1 tsk salt och 2 tsk vitvinsvinäger över, låt stå några minuter. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 2 dl riven cheddar, 1 finhackad grön chili och skurna örter (jag tog persilja denna gång). 1 tsk salt och
Tvätta och skala apelsin och citron med potatisskalare. Koka upp skal, saft, creme fraiche, smulad buljongtärning, soja, russin och sambal oelek i en panna
Jag gjorde den populära kålsalladen med syrliga smaker från kiwi och lime. Min coleslaw smakade mycket gott till marinerad kycklingschnitzel med indiska smaker
(står ju oftast på paketet att man ska koka, men funkar ju precis lika bra att göra såhär som med cous cous, men det måste dra längre, ibland bortåt en halvtimme med vissa sorter)smula fetaost i en fin skål, hacka paprika i mindre bitar, finhacka lök och persilja, blanda i oliver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.