Ta bort kanten på formen medchokladbottneni, diska den ren och sätt tillbaka den. Placera pucken i formen på moussen, täck sedan över med resterande mousse
Jag lät miginspireras av det fantastiskavinetvi köpte i Lyon i somras - en Crozes Hermitage (alternativttips från Systemet längst ned) med underbar djup inlagd frukt och chokladton - och bestämde mig för att använda minarominlagdafikonirödvinssåskoket
Lägg vinbärovanpåpannacottan och smula över kakorna. Blötlägg gelatinbladeni kallt vatten. Krama vattnet ur gelatinbladen och rör ner gelatineti kastrullen
Tillsättchoklad, saft och skal från limensamt de urkramade gelatinbladen när smeten svalnat något. Skär jordgubbarna i oregelbundna bitar och blanda medlimeskal
Resultatet blev en cocktailmed smak av vitchoklad, apelsin och espresso. Servera medvalfrigarnering jag använde mig av små snurror av apelsinskal och literiven, mörk choklad
Denna tårta blir godare dagen efter och om möjligt godare några dagar efter det med. blandade med. Smält smöret, tag av kastrullen från plattan och häll i den vitachokladen bruten ibitar
Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. På DN hittas ett recept medbiskvier som inte är så konservativa som jag brukar föredra mina bakverk
Finriv skalet av apelsinerna så att bara det gula kommer med. Skölj apelsinerna noga i ljummet vatten. Bred ut chokladeni ett tunt jämnt lagerpå ett bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.