Visst kommer man ganska långt medsaltoch peppar, men med några olika kryddblandningar i skåpet kan man variera och förändra smaken på den enklaste anrättning
Salt kola möter ett krispigt havreskal och toppas sedan med bär efter smak. se, och den enda modifiering jag har gjort är väl egentligen bara att lägga till ingefära i pajskalet och toppa med annat än de röda vinbären som föreslogs i orginalreceptet
Strö rikligt med grovt salt i en form och lägg korven/korvarna på saltet. Hade det inte envisats med att blåsa på fel håll så hade vi baske oss dukat upp kvällens middag på balkongen och ätit där, men vi får väl njuta av den soliga utsikten genom fönsterna istället
Skala och skiva löken. Häll mjölet och ströbrödet i två andra djupa tallrikar. Vänd sillfiléerna i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.