Raw cheesecake är ju faktiskt redan som den är ganska juligt eftersom att den är gjord på främst nötter och torkad frukt – sådant som vi ofta tar fram till jul och advent
Jag älskar denna tid innan jul när man får stå i köket och göra godis efter godis. Som tex att koka kola, det gör jag nästan bara en gång om året, därför får man en speciell känsla när man står där framför spisen och rör i kolan
Servera det grillade fläsklägget med purén, spetskål, såsen från buljongen och tillbehören. Vill man spara tid och kan planera kan jag rekommendera att koka lägget redan dagen innan
Ochfläskläggoch rotmos i synnerhet är en riktig klassiker. Jag väljer att koka rotmos på hälften kålrot och hälften potatis, moset bli lite mildare och jag tycker det blir lite allround så det passar till alla
Raw cheesecake är ju faktiskt redan som den är ganska juligt eftersom att den är gjord på främst nötter och torkad frukt – sådant som vi ofta tar fram till jul och advent
Skär blomkål, broccoli och purjolök i grova bitar. Smält matfettet i en kastrull och rör i vetemjölet. Krydda såsen med salt och peppar och rör ner osten
Jag började igår med knäck, samma recept som förra året som ni hittar HÄR, sen gjorde jag även dessa tryfflar med smak av apelsin och saffran, och oj vad goda de blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.