Apelsin- och ingefärskaka
Odense
Odense
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 1 dl mellanmjölk
  • 2 ägg
  • 1 dl socker
  • 100 g ODENSE Mandelmassa Lyx
  • 2 dl mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1,5 tsk ingefära
  • 2 msk vallmofrön
  • 1 apelsin, rivet skal (ekologisk)
  • 4 dl florsocker
  • 1 äggvita/or
  • 2 tsk apelsinjuice
  • ströbröd
  • ODENSE Figurmarcipan vit
  • Ätbara silverkulor
  • Kakform, ca 25 x 15 cm
  • Spritspåse
  • Stjärnformad pepparkaksform

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.