Toppa med lite härlig glasyr och ni har en perfekt sockerkaka till fikat. En liten touch av apelsin lyfter verkligen sockerkakan och toppat med lite härlig glasyr kan det inte bli bättre
Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Tillsätt smör, mjölk och apelsin. Blanda bakpulver, vaniljsocker, kardemumma, vallmofrön, salt och mjöl i en bunke
Av alla goda bakverk och tårtor som finns och som jag var villig att baka så väljer hon mockarutor. Inte mig emot för de är ju så himla enkla att baka och kan frysas ner och ändå vara lika goda
Tillsätt rumsvarmt smör i klickar, socker, salt, kardemumma och det mesta av mjölet. Blanda grädde, mjölk, äggulor, socker och potatismjöl i en kastrull, och värm under omrörning tills krämen tjocknar
Valet föll då på en mörk chokladkaka med smak av mint och kaffebönor. För några veckor sedan hade jag borstat tänderna, med minttandkräm, och drack relativt snart därefter en kopp kaffe
Raw cheesecake är ju faktiskt redan som den är ganska juligt eftersom att den är gjord på främst nötter och torkad frukt – sådant som vi ofta tar fram till jul och advent
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.