Rör samman havregryn, kokosflingor, vetemjöl, strösocker, russin och mandel i en skål. Blanda vatten, smör, bakpulver och sirap i en kastrull och hetta upp tills smöret smält
Cut dough into biscuits using a floured glass or biscuit cutter. Place biscuits on a cookie sheet and bake until golden brown, approximately 10 to 15 minutes
Chocolate and banana is a great flavor combination and they are intermingled in these biscuits. Choklad och banan är en fin smakkombination och de samsas i dessa kex
Ugn 150 grader. Rör samman havregryn, kokosflingor, vetemjöl, strösocker, russin och mandel i en skål. Blanda vatten, smör, bakpulver och sirap i en kastrull och hetta upp tills smöret smält
De här kakorna var tänkta att efterlikna ballerinakakor, där av utseendet. Kakorna är riktigt goda, men påminner dock mer om schackrutor, med nougat emellan än ballerinakakor
These biscuits are actually perfect all throught winter, not just during Christmas. De perfekta salta skorporna till en kopp julmust, ett stort glas mjölk eller lite varm glögg en kall vinterkväll
instagram 100kitchenstories. Det är inte en kaka. Det är en kall grekisk efterrätt, som är rik på choklad, har bitar kex, en liten skvätt konjak, och som är busenkel att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.