Men det går faktiskt att göra en rätt enkel TikkaMasala som är helt veganskt. Ni är många som uppskattar minavegetariska och veganska recept och det glädjer verkligenmig
Jag är väldigt förtjust iindisk mat, men det blirinte så ofta vi äter det. När vi gör det hemma så brukar jag köpa färdigacooking-såser, men häromdagen hittade jag ett recept från Arla som jag provade
Jag börjar faktisktbliliiite småstolt över minaskillsi att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bliriktigtsmarriga
Detta är en snabblagad TikkaMasala gryta med kyckling, röd paprika och cashewnötter. På fredagar så äter nästan hela Sverige Tacos, men vi tycker att indisk mat är lika gott
Där tar han i alla fall klassiska rätter såsom hamburgare, spaghetti med köttfärssås eller en tikkamasala och genom diverseolikaexperiment kommer fram till hur man lagar rätten på det absolut bästa sättet
Blanda kryddorna till currypastan i en blender/med stavmixer. Tillsätt vatten så en pasta bildas. Värm olja och smör i en stor kastrull på spisen och tillsätt sedan lök och en nypa salt
Combinegarlic, ginger, turmeric, garam masala, coriander, and cuminin a small bowl. garam masala. Whisk yogurt, salt, and half of spicemixturein a medium bowl
IngredienserPortioner. 4 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 morot 600 g kycklingbröstfilé 1 msk riveningefära 1 msk olja salt 500 g krossade tomater 1 påse tikkamasalakryddmix (à 40 g) 1 dl matyoghurt (10%) 1 1/2 dl matlagningsgräddeTillserveringris eller annat gryn Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Minutfilé 10. - Rabatt Kronfågel Ca 600 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Imat 2. - Rabatt Oatly 250 ml Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.