En av mina favoritluncher är wraps. De är så smidiga att göra, man kan variera fyllningen och man kan ha dem med sig överallt (så länge man inte har en fyllning som är jätteblöt, då blir det äckligt
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Det börjar bli mycket snack om Paleo överallt. Det är enormt stort i USA, framförallt bland de som håller på med Crossfit, och det dyker upp allt fler Paleo-kokböcker och bloggar
Klipp lite flikar runt om hela brödet (ser lite festligare ut) Pensla brödskivorna med vatten och låt dem ligga på en plåt i ugnen 225 grader i 2-3 min
1. Sallad med lite paprika eller några körsbärstomater, rödlök och gurka + 1 burk tonfisk i vatten 70 g + 1 msk curry och limedressing från Lallestedt = ca
På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Jag tror att jag åt denna lunch förra veckan och jag kommer göra nått liknande idag, dels för det är så jäkla gott och dels för det går så himla snabbt att trolla fram den
Har gått med i viktklubb. se för att kunna ha koll på vad och hur mycket man äter. Var tidigare med i viktväktarna men det kostade ju så otroligt mycket, kanske därför det funkar
4 portioner Ingredienser 1 kg potatis, King Edward, Fontane, Mandel eller vilken sort ni tycker om 1 dl mjöl 3 dl rivna morötter ½ squash, grovriven 1 ägg 1 ½ dl ströbröd 2 msk margarin eller smörolja 2 krm svartpeppar 1 tsk salt Av
Detta kokade jag ihop på bara 10-15 min idag till lunch och det blev sjukt gott. Det ingår i min ”strikt kost” och bara det är ju helt otroligt för det är så smarrigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.