Ankleverterrine med äppelkompott och Toast med ankbröst, äppelsallad och valnötter + vintips
Vardag med Nordefors
Vardag med Nordefors
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15-20 snittar
  • 150 g ankleverterrine
  • 5 rågbröd, skivor
  • 2 msk smör
  • 1 dl äppelkompott, (se recept nedan)
  • 1 knippa citronmeliss, till garnering
  • 4 äpplen, skalade, urkärnade och skurna i kuber
  • 1 dl vatten
  • 1/2 dl socker
  • 1/2 citron, saften
  • 1 ankbröst (ca 400 g)
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 50 g valnötter
  • 3/4 dl mjölk
  • 100 g färskost, naturell
  • 1 krm salt
  • 1 äpple, syrligt
  • 2 tsk valnötsolja
  • 5 skivor valnötsbröd eller surdegsbröd
  • 30 min Mixa och blanda med färskost och salt. Låt kallna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.