Krydda med salt och svartpeppar och avsluta med ost. Krydda med salt och svartpeppar. Lägg över köttet i en eldfast form med skinnsidan upp, häll på fettet från stekpannan
Gör några snitt på fettsidan av ankbröstfilén och lägg den med fettsidan neråt i formen, ös över oljeblandningen och ställ in i ugnen på 200 grader i 20 min
Hur vi förhåller oss till mat hänger ihop med vår personlighet, det är ju därför en del tröstäter när de är deprimerade och andra inte får ner en bit om de har det jobbigt
En gryta skall man passa på och laga rejält av medan man håller på. Igår så kokade jag själva grytan och idag låter jag den bara bli varm medan jag gör potatis- och persiljerotspuren samt fräser på lite grönsaker som garnityr
Mixa till en puré och blanda med äggulorna. Smaka av med salt och peppar från kvarnen. Svetta morot och lök i lite olja och en gnutta salt i en kastrull med lock på svag till medelgod värme, tills moroten mjuknat
Renbogs rulle fylld med morotsterrin, persiljerot puré och. tillsammans med brynta kantareller. Krydda den tunna renbogs biffen med det krossade enbären salt och peppar
På dagen besökte firade vi min brorsons tvåårsdag och på kvällen lagade vi en trerättersmiddag, detta kombinerades med de fruktansvärda nyheterna från Norge
Lägg kinderna i kastrullen med grönsaker. Sila fonden i en annan kastrull, red av med lite maizenamjöl, tillsätt socker, smaka av med salt och nymalen vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.