Ankbröst med scharlottenlökscremé, balsamicosås & råstekt potatis 14 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ankbröst ca 700 gram - 6 propoints per person.
  • 14 propoints
  • 8 potatisar
  • 2 tsk olja
  • 3 propoints
  • 5-6 stora scharlottenlökar
  • 1 tsk olja
  • 2 dl matlagningsgrädde 15% ( blir säkert gott med magrare oxå om man vill)
  • 3 cl rött portvin
  • Balsamicosås - 1 propoints
  • 2 scharlottenlök 1/2 dl balsamvinäger
  • 1 dl rött vin
  • 3 dl vatten
  • 3 msk kalvfond
  • 1 tsk olja
  • Salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.