Ankbröst med kryddkokt päron, madeiragräddsås och vattenkrassesallad
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ankbröst, (à ca 350 g)
  • salt
  • svartpeppar, nymald
  • päron, hårt
  • vatten
  • strösocker
  • ättikssprit, (12%)
  • kardemummakärnor
  • enbär
  • kryddpepparkorn
  • stjärnanis
  • lök, gul
  • vitlöksklyfta
  • palsternacka
  • olivolja
  • madeira, torr
  • hönsbuljong, (tärning + vatten)
  • vispgrädde
  • vattenkrasse, (50 g)
  • hasselnötter, rostade
  • flingsalt
  • 4 personer Ingredienser 2 ankbröst, (à ca 350 g) 1 tsk salt 1 krm svartpeppar, nymald Kryddkokt päron: 1 päron, hårt 2 dl vatten 2 dl strösocker 0,5 g ättikssprit, (12%) 5 kardemummakärnor 5 enbär 5 kryddpepparkorn 1 stjärnanis Madeiragräddsås: 0,5 g lök, gul 1 vitlöksklyfta 0,5 g palsternacka 1 msk olivolja 1 dl madeira, torr 2 dl hönsbuljong, (tärning + vatten) 1,5 dl vispgrädde 1 tsk salt Sallad: 1 kruka vattenkrasse, (50 g) 50 g hasselnötter, rostade 1 msk olivolja 0,5 tsk flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.