Putsa bort onödigt fett från kycklingen (spar skinnet det kan man ta bort när man äter eftersom det ger smak och ger ett saftigare kött) och krydda med salt och peppar och lägg i en ugnsform och låt dom gå på 225 grader i ca 15 minuter
Enkelt och gott recept. 2-3 Chorizo i skivor4 ägg gulor0,5 dl vispgrädde1 bunt färsk sparrisSaltPeppar1 dl riven parmensamPasta (för 2 personer)Koka pastan och skär chorizion i mindre bitar under tiden
lax (rökt, gravad eller rimmad, ta det du har). 1kokt potatis. 1gul lök. 1dill. 1ägg. 1mjölk. 1vispgrädde. 1riven ost (använd en gammal ostkant du har över från jul)
Toscanabröd7 dl vetemjöl1 tsk salt3,5 dl vatten25 g jäst1 msk olivolja1 tsk honung eller sirapOlivolja till penslingHavssalt och torkad timjan• Häll mjöl och salt i Junior Vispskål 3 l
Stek champinjonerna och korven och lägg över i en gryta och blanda ner alla övriga ingredienser och låt puttra i ca 20 minuter och smaka av och red med lite maizena
SodastartRör samman alla ingredienser i en väl rengjord glasburk eller plastdunk. Täck över med en ren, tunn kökshandduk och en gummisnodd, så sodastarten kan andas
Sätt ugnen på 225 grader och bryn filéerna så de får fin färg och lägg över i en form. Blanda ihop crème fraichen med övriga tillbehör och låt små sjuda i ca 5 minuter och smaka av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.