Jag får ingen ersättning what so ever för att skriva det jag gör här om Anammas nya formbarafärs som funnits på marknaden i någon vecka nu när det här inlägget skrivs
Det här receptet är ett grundrecept för veganska hamburgare och en vegansk hamburgerdressing som jag utvecklat under lååååång tid, och som jag nu anpassat för att kunna lagas med Anammasformbarafärs
Curry och färs är inte så ofta vi blandar här hemma, även om det faktiskt är riktigt gott. jordnötterbanan, skivadeFräs köttfärs och lök med kryddorna och lägg i en ugnsfast form
Blanda sedan med färs, salt, peppar och ägg till en smet. spara oljan) fint och blanda ner i färsen. Forma färsen till järpar och linda in varje i en baconskiva
Bryn köttfärs och svamp i stekpannan, krydda med salt och peppar. Skölj och skär purjolöken i skivor, ha i den i pannan och fräs ihop med färs och svamp, lägg i buljong tärningen och slå på vatten och grädde
Lägg i all färs och rör om med en trägaffel tills allt är smuligt och har fått fin färg. Lägg nu mos och färs i strängar, varannan mos och varannan färs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.