Stek pannkakorna i smör i en panna. Servera med nutella, vispad grädde och skivad banan. 2 1/2 dl vetemjöl2 tsk bakpulver2 msk socker1 krm salt2 1/2 dl mjölk1 äggsmör till stekningnutellaskivad bananvispad gräddeBlanda alla torra ingredienser i en skål
Valet föll på amerikanskapannkakor som skulle ätas medlönnsirap, bacon och stekta ägg. Enligt kokboken går det utmärkt att äta pannkakornamed färska bär och varm lönnsirap också
Serrvera pannkakornamed vispad grädde, lönnsirap och blåbär. Du kan även använda frysta blåbär i smeten, men vänta då med att hälla ner de frysta blåbären till att du gräddar på pannkakorna
Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka. Pudra de nygräddade pannkakornamed florsocker 2 1/2 dl vetemjöl
Smöra en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1/2 dl smet per pannkaka. Så här gör du. 20 minuter. Blanda vetemjöl, bakpulver, strösocker och salt i en skål
Stek små pannkakor i en stekpanna med lite kokosolja i. Mixa blåbär och banan och blanda ner chiafrön. I morse blev det bland annat en lite nyttigare variant av amerikanskapannkakor och de blev riktigt goda
Blanda i alla torra ingredienser med mjölkblandningen. Jag älskar amerikanskapannkakor men vill inte göra dem på komjölk och ägg längre så här är receptet på hur jag gör dem vego-style
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.