Vispa ihop ägg, yoghurt och smör-&rapsolja i en bunke. För att laga Glutenfria amerikanskapannkakor1. Stek ca 10 cm stora pannkakor på medelvärme i smör och olja i en stekpanna
Jag har gjort en grundsmet till glutenfria, amerikanskapannkakor och tillsatt saffran. Ett naturligt glutenfritt, mättande, närningsrikt och supergott recept på frukost- eller brunchpannkakor
Stekte pannkakor igår och här kommer en publicering av resultatet och recept. Pannkakorna bör ätas direkt efter stekning för då smakar dom bäst och konsistensen är som ljuvligast då, dom fullkomligt smälter i munnen, men dagen efter natten i kylskåp hade dom blivit torra och nästan smuliga
Jag äntligen lyckades göra goda pannkakor till Savannah =) och dessutom är den lik i färgen som de vanliga pannkakorna =) Oftast brukar de bli kritvita typ =(
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.