Amerikanska kamben med barbecuesås
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kamben( kotlettben från fläskotlettraden) ca:2kg
  • Ribsvatten
  • 3 liter vatten
  • 1/2 dl liquid smoke
  • 10 st vitpepparkorn
  • 1 msk paprikapulver
  • Barbecuesås
  • 1 1/2 dl tomatpure
  • 1/2 dl mörk sirap
  • 25 g smält smör
  • 2 msk dijonsenap
  • 1/2 dl öl
  • 3 msk äppelcidervinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk farinsocker
  • 1/2 msk worcestersås
  • 1/2 msk soya
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 st spansk peppar
  • Kamben( kotlettben från fläskotlettraden) ca:2kg Ribsvatten 3 liter vatten 1/2 dl liquid smoke 10 st vitpepparkorn 1 msk paprikapulver Barbecuesås 1 1/2 dl tomatpure 1/2 dl mörk sirap 25 g smält smör 2 msk dijonsenap 1/2 dl öl 3 msk äppelcidervinäger 1 tsk salt 1 tsk farinsocker 1/2 msk worcestersås 1/2 msk soya 1 st vitlöksklyfta 1 st spansk peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.