ca 30 st300 g smör2 1/4 dl strösocker21/2 dl brun farin2 ägg3 tsk vaniljsocker7 1/2 dl vetemjöl1 tsk salt1 tsk bikarbonat4 msk kakao200 g vit chokladGÖR SÅ HÄR
Här snålar vi inte med chokladen. Amerikanska chokladkakor, som är sådär härligt sega och chokladiga, är supergoda (vilket vi alla redan viste) och faktiskt väldigt enkla att göra
Nej, vet ni vad, nu har jag bloggvilat alldeles för länge. Den här helgen har jag inte gjort ett handtag mer än vad jag precis behövt, hunden min har åkt hem till föräldrarna på jullov och jag har utnyttjat tiden till det bästa som finns i mörk vintertid – att sova
Cookiesmed kondenserad mjölk Du behöver. Forma till lite med en sked. De här kakorna innehåller kondenserad mjölk som ger en härlig kolaton och smak av jordgubbar, vanilj och choklad
Ungarna är med och provsmakar och ger sitt godkännande. Och bakar man utan ägg dessutom förlorar man ju egenskapen som ägget för med sig nu när inte glutenet heller finns med
Forma kulor och lägg på plåt med bakplåtspapper. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör smör och socker pösigt. Blanda resten av ingredienserna och rör ner dem
Stämpla ut dina cookiesmed cookie cutters/pepparkaksformar. Blir det för löst, i med lite mer mjöl. Blir det för stabbigt, dra i lite vatten eller mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.