Vispa ihop ägg, mjölk och olja i ca 1 minut. 1 dl olja. Sätt ugnen på 175°C. Blanda samman mjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker, salt, kanel och kakao
Baka i stora amerikanska muffinsformar och fyll upp smet till 3/4 av formen. Detta muffinsrecept ger mersmak med brytningen mellan sirap och den mörka beska chokladen 70% mörk choklad och sirap, supergott
Vispa ihop ägg, mjölk och olja i ca 1 minut. 1 dl olja. Sätt ugnen på 175°C. Blanda samman mjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker, salt, kanel och kakao
Fördela smeten i en smord muffinsplåt eller i pappersformar för Amerikanska muffins. 1 dl olja. Vispa ihop ägg, mjölk och olja i ca 1 min med elvisp. 1 dl olja
ca 30 st300 g smör2 1/4 dl strösocker21/2 dl brun farin2 ägg3 tsk vaniljsocker7 1/2 dl vetemjöl1 tsk salt1 tsk bikarbonat4 msk kakao200 g vit chokladGÖR SÅ HÄR
Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka. Pudra de nygräddade pannkakorna med florsocker 2 1/2 dl vetemjöl
Smöra en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1/2 dl smet per pannkaka. Så här gör du. 20 minuter. Blanda vetemjöl, bakpulver, strösocker och salt i en skål
Stek små pannkakor i en stekpanna med lite kokosolja i. I morse blev det bland annat en lite nyttigare variant av amerikanska pannkakor och de blev riktigt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.