Blanda alla torra ingredienser och rör ner det ihop med smör, mjölk och vetemjöl. 12 bitar. 3 ägg2 ½ dl strösocker2 tsk vaniljsocker2 tsk bakpulver½ tsk kanel100 g smör, smält1 dl mjölk3 ½ dl vetemjöl1 äpple, rivet
Servera de varma äpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Vispa glassen i en kall bunke tillsammans med kanelen tills den får konsistensen av mjukglass
Servera de varma äpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Vispa glassen i en kall bunke tillsammans med kanelen tills den får konsistensen av mjukglass
Servera de varma äpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Vispa glassen i en kall bunke tillsammans med kanelen tills den får konsistensen av mjukglass
Servera äpplena varma tillsammans med vaniljglass. Eller matyoghurt sötad med honung eller vaniljsocker och det går även tillsätta mynta i yoghurten om man vill
Servera kakan skuren i bitar, gärna med mjukrörd glass eller vispad grädde, som tårta eller dessert. Blanda mjöl, bakpulver och smaktillsats, (till amerikanskäppelkaka - citron)
Skär champinjonerna i skivor och stek dem med smör och salta och peppra gärna på dem. När pastan är klar ska den blandas ihop med övriga ingredienser, salta och peppra och serveras omedelbums
Äntligen finns det svenska mogna äpplen så igår gjorde jag en väldigt god äppelkaka. Servera den med tex grädde eller creme fraiche eller bara som den är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.