Slutresultatet är två olika recept ihopsatta till en kaffebrownie medCoca-Cola glasyr. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
Vad som gjorde den lite extra bra var den hemmagjorda saltakaramellsåsen. När kakan är klar och såsen redo, är det bara att ringla på karamellsåsen och sedan toppa och dekorera kakan efter humör och smak
I skrivandets stund sitter jag ute på altanen med datorn på knät. Ledighet till trots, jag har inte glömt att jag lovade er mitt favorit recept på saltkaramell-sås
Saltkaramellsås -. Recept -. Testa med en sticka, den ska vara smetfri. Saltkaramellsås. Blanda mjöl, socker, kakao, bakpulver, bikarbonat och salt i en skål
Add zucchini in even layers to dehydrator then sprinkle with coarse sea salt. Depending on how thin you sliced the zucchini and on your dehydrator the drying time will vary, anywhere from 8-14 hours. Bake at 200 degrees F for 2-3 hours. 4 cups thinly sliced zucchini (about 2-3medium). 2 teaspoons coarse sea salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.