Smöra en rund springform som är 22-24 cm i diameter med smör och lägg bakplåtspapper i botten och på sidorna av formen. Häll i smeten i formen och grädda mitt i ugnen på 180 grader i cirka 21-24 minuter, tiden kan variera beroende hur kladdig du vill ha den
Oboy-grädde. Oboy-grädde. 10-12 bitar. Sätt ugnen på 175 grader och smörj en rund form med löstagbar botten, ca 20-22 cm i diameter. Häll smeten i formen och grädda i 15-18 minuter, kakan ska vara lite ”gungig”, men om den har torkat på översidan så är den klar. 3-4 matskedar Oboy. 10-12 bitar. 3-4 matskedar Oboy
Grädda kakan i cirka 35-40 minuter. Grädda kakan i cirka 35-40 minuter. Det är alltid roligt att prova nya saker, den här gången blev det en ny variant på rabarberpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.