Att laga mat utan någon större tillgång på matlagningsateraljer - ett stormkök och en grill kort och gott - behöver nödvändigtvis inte betyda en miserabel kosthållning
Men ibland räcker liksom inte tiden till. Jag tror många känner igen sig. Särskilt när kvällen börjar närma sig och man inte hunnit planera för vad som ska serveras vid kvällsmaten
Oliv- och tomatpaj. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
· Vänd ner mjöl- och kakaoblandningen. Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). com-konto. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Egentligen kunde denna gryta tjäna som ett exempel i enSås-skola. Och - vet ni. Så ser verkligheten ut. Ibland, när jag lagar vissa rätter, funderar jag på om de verkligen är värda ett blogginlägg
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.