Björnbären tycks växa som aldrig förr, inte för att de är så lätta att hitta men längs kustvägen en bra bit norr från Halmstad fanns hur många som helst
Detta är Amandas tårta som hon bjöd på när alla kusiner kom på barnkalas. Hunden jag gjorde sist var så lätt att göra att jag gjorde en till, lite mindre, till denna tårta
På min lediga dag har jag (fasen vad jag är ledig jämt. ) sovit, packat upp väskorna, solat och badat, läst bok och spanat i Blue Port, shoppingcentrum här i Marmaris
den här såsenMickan på Njutmaten1 del pecannötter1 del mandlar1 del kokosflingor eller flagor1 del solrosfrön1 del pumpakärnor½ del svarta vallmofrön 1 del pecannötter
Detta bröd serveras varje dag nybakat till lunch på Birka folkhögskola och är mycket populärt1 l ljummet vatten1 dl rapsolja1 dl honung2 dl pumpakärnor2 dl solroskärnor2 dl linfrö14 dl vetemjöl8 dl rågsikt2 pkt torrjäst (som blandas med mjölet)1 msk salt1
Dessa bröd väcker sannerligen mina barndomsminnen till liv. Mamma i köket, doften av nybakade bröd, tidig kväll, sommar, smält smör på varmt bröd, nybadad och med nattlinnet på
Gå till youtube och betygsätt denna video. ingredienser1 något frusen banan12 dadlar1 tesked vanilj2,53 dl mandelmjölkReceptSkala en banan, skär den i bitar och frys den i 45 minuter (eller tina den i 45 minuter)Lägg bananen, dadlarna, vanilj och mandelmjölk tillsammans med mandelmjölken i en mixerMixaRecept från Amanda Beran på artali
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.