Bryn vitkålenoch löken i smör. Lägg blandningen åt sidan och bryn färsen. Blanda sedan i krossade tomater, tomatpuré, vatten, dijonsenap, buljongtärning, vitlök och kryddorna och låt koka ihop några minuter
Servera med god sallad. 500 g köttfärs (blanda med 2 msk oxfond , 1 tsk var av timjan ,oregano , rosmarin , salt o peppar ). Medans tomatsåsen kokar så skär du auberginen tunna skivor o lägg i en form , ringa över lite olivolja o salta , in i ugnen i 10 min. 500 g köttfärs (blanda med 2 msk oxfond , 1 tsk var av timjan ,oregano , rosmarin , salt o peppar )
Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Servera gärna med en rejäl grönsallad. Blanda ⅔ av osten i köttfärs- ochvitkålsröranoch häll i formen
Idag gjorde jag därför en stor gratäng medköttfärsochvitkål. Strimla vitkålenoch löken, bryn sedan dessa tillsammans i en stekpanna på medelstark värme i smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.