Skär helst upp det mot köttfibrerna. Lägg köttet i en ugnsform eller använd en ugnsfast stekpanna. Värm en stekpanna medolivoljaoch bryn fläskkarrén på någon minutpå varje sida
IngredienserPortioner. 4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor ca 600 g strimladkycklinglårfilé 2 msk olja 1/2 tsk kanel 1/2 tsk spiskummin salt och peppar 400 g konserverade hela tomater 5 dl kycklingbuljong (vatten ochtärning eller fond) ca 500 g sötpotatis 1 citron 1/2 kruka persilja salt och peppar 4 port couscous eller annat gryn 1 grönsaksbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 2 dl matyoghurt Lägg tilliinköpslistan
0,5 kruka färsk timjan 100 g smör, rumstempererat 3 klyfta vitlök, rivna 1 citron, zest och saft 1 helkyckling (à ca 1300 g) salt peppar. 1Potatispuré900 g mjöligpotatis, skalad (t ex King Edward eller mandelpotatis) 3 dl mjölk 50 g smör, rumstempererat 1 msk honung, flytande 1 msk dijonsenap 250 g haricots verts, tillservering
Man låter vattnet koka bort ochtillagas de sistaminuterna enbart i värmen från kastrullen så det skapas en jättegod salt yta ochpotatisen får en helt perfekt konsistensmed massor med smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.