Allt i ett gratäng med bönor och vit sparris
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Allt i ett gratäng med bönor och vit sparris
  • 4 portioner 1 liten burk vit sparris i bitar ca 227 g, inklusive spadet (blir ca 1 dl spad)
  • 1½ dl grädde
  • 1 ½ msk vetemjöl
  • salt och malen vitpeppar efter smak
  • 5 portioner tillagat tjockt pulvermos (jag använde Felix potatismos och blandade 8 dl hett vatten med ca 2 dl pulver)
  • 1 ägg ca 300 g kokta vita bönor (se här) alternativt ca 1 ½ tetra eller 1 ½ normalstor burk konserverade vita bönor (de bönor som blir över går att frysa in och använda vid ett senare tillfälle i t.ex. en soppa)
  • 1 dl riven lagrad ost
  • lite matfett till formen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.