Sikta över florsockret och servera genast med jordgubbsirap vid sidan om. Klicka ut 2/3 delar av marängsmeten till en rund botten, cirka 22 cm i diameter, bred ut marängen så att det formas en högre kant runtom. 1Låt stå på svag värme cirka 30 minuter (fyll på mer vatten i vattenbadet efter halva tiden om det behövs)
14 st äggulor 1 dl strösocker 1 dl vispgrädde 1 msk vetemjöl 100 g smör ca 0,5-1 tsk citronarom eller ca 0,5-1 st rivet skal från citron. 1100 g smör ca 0,5-1 tsk citronarom eller ca 0,5-1 st rivet skal från citron
Ingredienser Portioner. 8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
1Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten. 1Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.