Alltiett gratäng medkikärtor, champinjoner och färskost. Nu äter vi ju intefisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'alltiett gratänger'
Det bästa med den är att allt är inpaketerati samma paket och funkar både i ugnen och på grillen. I vårt hem har det interiktigt gått hem med det här medfoliepaket
Smidigtmedalltiett. Krydda med salt, curry, gurkmeja, ingefära, vitlök och ev garam masala. Låt puttra någon minut och häll sedan allt över fisken och riset
Bryn grytbitarnaordentligti smör och krydda med Lawry´s seasoning salt och peppar. Servera med. Tillsättchampinjoner, scharlottenlök samt vitlök, låt fräsa en stund
Så smidigtmedalltiett-gratängeribland. Krydda med kryddor du känner för, jag körde på santa marias kvarnar, fish and seafood (hör och häpna, den kryddan är god till mycket), men också deras kvarn till steak and chicken, litevitpeppar också
Dela kycklingfiléernai lagom grytbitar och krydda runt om medingefära, koriander, paprikapulver och peppar, men inget salt ännu, låt köttet ligga och dra medanni gör resten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.