Vecchioflorio Marsala Superiore, Italien. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Ansa och skär rabarbern i cirka 4 cm stora bitar och blanda med florsocker och maizena
Paola Allegrini. Tack så mycket för alla era fina bidrag i tävligen. . På förstaplats i fototävlingen kommer MissBree med sina kanadensisk klassiker - Nanaimo bars
Vecchioflorio Marsala Superiore nr 8403, 99kr, Italien, Sicilien. Jag tycker det är kul att servera lite ost under en middag, det känns alltid lite extra
Till förrätt och huvudrätt dricker vi vin från Verona/Valpolicella även om det är vanligare att äta porchetta i södra Italien och man borde kanske dricka ett vin därifrån
2011 AllegriniValpolicellaSuperiore, Italien. Vit sparris med rostade frön och brynt smör. Tomas Diederichsen, Årets Kock 2011, har inspirerat till den här läckra men lättgjorda förrätten, där det brynta smöret ger sparrisen en riktig kick
Pizzan passade riktigt bra till det lite fylligare vinet Allegrini La Grola. Denna Meat-free Monday tänkte jag dela med mig av ett recept på en premiumpizza, alltså en lyxigare pizza, som jag fick hem ingredienser från Zeta till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.