IngredienserPortioner. 6 Matjes på sked 200 g klassisk matjessill 3 ägg 1 silverlök 100 g smör (till stekning av lök och att bryna) 2 dl crème fraiche 2 msk hackad gräslök 50 g prästost Sillpotatis 6 små mandel- eller färskpotatisar 1 dl crème fraiche 1 citron 1 liten rödlök 240 g valfri sill (t ex fransk löksill eller ingefära & lime) ca 1 msk små dillkvistar Silltaco 420 g 5-minuterssill i filéer ca 4 medium tortillabröd 1 litet romansalladshuvud eller gemsallad 50 g smörgåskrasse 1 liten gurka srirachamajonnäs Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5. - Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong
Pannbiff har vi ju alla ätit gång efter annan men hur får man den extra god. Som vanligt har jag pillat och experimenterat för att få fram ett recept som är mycket krångligare och tar längre tid än vanligt att förfärdiga
Fick nyss ett sms som påminde mig om att jag missar mitt favoritprogram - Hela Sverige Bakar. Nåja, tvsoffan är ockuperad av en fotbollsintresserad och nu slipper jag ta upp kampen om tvapparten
Två goda ting. Solsidan och Saffransbutterkaka med mandel, apelsin, vaniljkräm. Glad Lucia till er alla. Mina ynglingar på hemmaplan avböjde vänligt men bestämt mitt sedvanliga lussande med skönsång iförd vit nattsärk under morgonens tidiga timmar
Jag tycker att de blev riktigt goda. Häll sedan ner grahamsmjölet lite i taget och rör om. Därefter rågmjölet och arbeta ihop det ordentligt avsluta med vetemjölet rör ihop allt till en fin deg
Det er mange som sliter med bjørkepollen-allergi. Men en tingersikkert. Men heldigvis kommer også bjørka til nytte selv for dem som sliter med dens pollen
rostade kokosflingor, hackade salta jordnötter och mango chutney. Det här är en rätt som jag har haft i gömmorna i många år och med tiden modifierat tills den har blivit som jag vill ha den
På dessa tillställningar hinner vi gå igenom allt mellan skvaller och sjukdomskrämpor. Vi har hållit på ett tag, och när vi började var vi faktiskt inom ramen för att kunna kalla oss tjejer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.