Putsa ryggbiffen från hinnor och salta och peppra köttet efter behag. Rödvinssås. Lägg ner köttet i vakuumpåsen tillsammans med enbären, vitlöksklyftorna och kryddsmöret
2 msk olivolja 80 g smör 2 klyfta vitlök 3 schalottenlökar, finhackad 175 g champinjon, färska och i skivor 6 dl rött vin 1 dl vatten 1 msk strösocker 3 msk oxfond ca 2 msk färsk timjan 1 lagerblad salt peppar. Chili och vitlöksstekt svamp525 g champinjon, färska och i skivor 2 msk olivolja 30 g smör 1 klyfta vitlök 2 röda chilifrukter, finhackade 1 kruka färsk persilja salt peppar
Skiva i ungefär centimetertjocka skivor och servera med rödvinssåsoch potatisen ovan. När jag bokade in det så var jag rätt trött och seg så jag skrev väl ungefär, ”vill ni komma över på något enkelt att käka på fredag”
Det är potatisbakelser med smördeg och västerbottenost. Vårt tidigare favorittillbehör, crushed potatoes, har nu fått kraftig konkurrens från dessa frasiga potatisbakelser
Jag gjorde plankorna på en bit entrecote, obligatorisk duchesspotatis, baconlindad sparris och champinjoner, ostgratinerad tomat samt en jättegod och enkel rödvinssås
Potatis och ryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Skiva rödlöken och låt den svetta ihop med det skivade baconet och vitlöken i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.