Alla hjärtans dag: pilgrimsmusslor med ärtkräm och forellrom
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 52 Helger – Smaker för årets alla tillfällen.
  • 4 portioner
  • 20 minuter
  • 2 msk matolja +
  • 2 msk smör till stekning
  • 1 tsk tryffelolja
  • 1 schalottenlök
  • 2 msk smör
  • 3 dl frysta ärtor
  • 1 dl vatten +
  • ½ msk koncentrerad kycklingfond
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 tsk färskpressad citronsaft
  • salt och nymald svartpeppar
  • 50 g forellrom
  • ¾ dl kryddkrasse till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.