Albondigas
ALLT OM LCHF
ALLT OM LCHF
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Albondigas 6-8 tapasportioner
  • 600 g kalvfärs eller annan nötfärs (eller hälften nötfärs och hälften fläskfärs)
  • lite pressad citron
  • 2 pressade klyftor vitlök
  • 1 krm malen nejlika
  • 1 ägg salt
  • nymald svartpeppar
  • olivolja till stekning
  • Tomatsåsen
  • 1 burk krossad tomat
  • 1/2 hackad gul lök
  • olivolja
  • 1 dl vitt vin
  • 2 skivade vitlöksklyftor
  • 1/2 liten torkad het chili
  • 1/2 tsk paprikapulver
  • 1 lagerblad salt
  • nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.