Ajvarbiffar med paprika- och löksåsAjvarbiffar1 dl havregryn1 dl mjölk500 g köttfärs2 dl mild ajvar relish1 ägg1 tsk salt1 krm svartpepparPaprika- och löksås1 st gul lök1-2 st paprikor i olika färger2 msk tomatpuré2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten0,5 tsk salt1 msk persiljaAjvarbiffarLåt havregrynen svälla i mjölken
Eftersom inte hela burken med ajvar relish gick åt till ajvarbiffarna igår kommer här ytterligare en rätt med ajvar relish och kassler, så den inte behöver stå och bli gammal
Kolgrillade ajvarbiffar, ricottakräm och somrig sallad. Jag måste ju erkänna att fransk potatissallad med rådjursbiffar och kryddsmör är den rätt jag sett fram emot mest sedan jag fick reda på vad matkassen skulle innehålla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.