För tusende gången Pebre ÄR INTE något som man har som ett grilltillbehör =. Pebre, är gjord av koriander, hackad lök, olivolja, vitlök och chilipeppar
Aji de gallinaI ett av de senaste numren av ICA´s tidning Buffé fanns ett reportage om Eat With, ett internationellt nätverk som sammanför hungriga gäster med värdar och värdinnor
Pebre är en jättegod chilensk salsa man kan käka till maten så här eller bara med bröd. Pebre. 1,5 dl matvete1/2 buljongtärning1 näve persilja1 tsk sambal olek1/4 citron4 st soltorkade tomater (om man har)1 tsk paprikapulver1 msk olivoljaPebre
Salt, syrlighet och gnisslig konsistens tillkommer med pebre och halloumi,Tex. Pebre. färsk vitlkålbroccoliipaprikamorotchampinionervitlöksklyftanågra valnötterlite färsk chilli(ljus soja, risvinäger)+pebre 2 port
Pebre. Pebre. *Det här inlägget är i samarbete med Oatly*. Hej vänner. Idag tänkte jag att jag skulle ge er ett till sånt här litet ”best of” inlägg som jag tänker mig att det kommer bli fler av både här på bloggen och i mitt nya nyhetsbrev (som snart ska börja komma ut mer regelbundet, jag behöver bara get my shit together lite mer
4 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 125 g salladslök 2 msk rapsolja 3/4 tsk chilipeppar chipotle style eller 1 aji de mirasol (för 4 portioner) 3/4 tsk chilipeppar chipotle style eller 1 aji especial (för 4 portioner) 1 msk tomatpuré 3 msk koncentrerad fiskfond + 1 msk koncentrerad skaldjursfond + 1 l vatten eller 1 l Charlys fiskfond (sök receptet 2 dl vispgrädde 2 tsk torkad oregano 2 dl frysta, tinade gröna ärter 200 g skalade räkor 4 pocherade eller löskokta ägg salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.