Aish el saraya/Ekmek tatlisi
KarolinsRecept
KarolinsRecept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 st franska formbröd
  • sirap
  • 4 dl strösocker
  • 4 dl vatten
  • 1 st kanelstång
  • 1 liter mjölk
  • 3 dl grädde
  • 1 dl maizena blandat med
  • 1/2 dl vatten
  • 1 msk rosevatten
  • Pistagenötter
  • 200 grader Skär av kanterna på bröden. Fördela de på en stor fyrkantig plåt. Ställ i mitten av ugnen i ca 15 minuter tills bröden har fått en fin färg. Ta ut plåten ur ugnen och häll sirapen över bröden så att brödet suger åt sig allt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.