Tillsätt ev mer dijonsenap och vitvinsvinäger. Alltså RIKTIG aioli är ju oslagbart gott. Basen är en majonnäs, men INTE sån där köpemajonnäs - då kommer aiolin inte bli god
Bästa receptet på pesto är det här och lättast att komma ihåg. Du kan sedan testa att rosta pinjekärnorna lätt, lägga till en halv vitlöksklyfta, byta ut parmesan mot Pecorino, ta valnötter istället för pinjekärnor, ta lite mindre olja för en fastare pesto, tillsätta lite citron
Ingredienser Portioner. 4 1/2 dl crème fraiche 1 dl majonnäs 1/2 dl bostongurka 1/2 dl chilisås salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Vispa för hand eller maskin på låg hastighet och tillsätt oljan droppvis, när du märker att majonnäsen börjar gå ihop så fortsätter du häll med en tunn stråle tills du fått en tjock fin majonnäs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.