Först ut var ”Signature bao”, med så bekanta smaker att namnet var givet. --- Signature Bao (fläsklägg, mangosalsa och svartkål) Skölj av fläsklägget och stek sedan på lätt runt om i en hög kastrull
DNs lördagsbilaga. Att krögaren Björn Frantzén är ett matgeni betvivlar vi inte ett ögonblick. När hans recept publicerades i lördagens DN tittade vi såklart till lite extra
Med bestämda kliv stegar jag fram för att rycka en flaska Moulin Touchais 1998 (nr 4196, 199 kr) men kommer ut med en flaska nyhetensbehag i form av Spier Signature Sweet 2011 (nr 2103, 69 kr)
Våren är verkligen på intågande nu. Det märks på att det börjar komma ut lite vårligare kläder i butikern, lite mer värmande vindar men framför allt på att det kommit en hel del tranor hit nu och i deras släptåg även en hel del turister
–. –. –. –. De här fattiga riddarna fyllda med nutella och jordgubbar har jag sett många gånger hos Baka med Frida och nu blev de äntligen av att jag gjorde dem
I måndags ville laga något som skötte sig själv eftersom jag hade en del ärenden att uträtta under dagen och kände på mig att det skulle blir tight om tid för matlagning
100 gram rumsvarmt mejerismör (stått framme över natten) (alternativt melange utan mjölk). 30 gram rumsvarmt mejerismör (alternativt melange utan salt och mjölk). 100 gram rumsvarmt mejerismör (stått framme över natten) (alternativt melange utan mjölk). 30 gram rumsvarmt mejerismör (alternativt melange utan salt och mjölk)
En Tunnbrödsrulle är ett perfekt snack att ha med sig ut i skid eller pulkabacken och denna varianten med kallrökt lax och pepparrot är en av mina favoriter
Scroll down for english. Att jag älskar julen är ingen underdrift. Jag är helt jul-galen och skulle mer än gärna pynta hela huset i sann amerikansk Jul-extravaganza
Har gjort om det en smula genom att byta ut vegansmöret till melange utan salt och mjölk och mjölet. 100 g rumsvarmt melange utan salt och mjöl (alt. 100 g rumsvarmt melange utan salt och mjöl (alt
–”Ah, Nobel nu igen. Västerbottensufflé med kalixlöjrom – recept 10 personer. Västerbottensufflé med kalixlöjrom – recept 10 personer 5 ägg 4 dl vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.