Nu i helgen gjorde jag en underbart god Pannacotta med smak av Ahlgrensbilar. Publicerad 2014-06-30 08. 37 i Dessert,. -) 5 dl grädde 1 påse Ahlgrensbilar Sortera bilarna i färg. Värm 2 dl grädde och blanda ner en av färgerna, låt bilarna smälta. Låt stelna och dekorera med 3 st bilar. -) 37 i Dessert,
Jo, Ahlgrensbilar. Fördela de rosa, de gröna samt de vita bilarna för sig. När bilarna smält och du fått en fin smet rör du i en skvätt röd karamellfärg och stänger av spisen
Ahlgrensbilar. Låt under omrörning bilarna smälta ner i grädden. Toppa med några bilar innan servering. Ahlgrensbilar pannacotta - En riktigt smaskig och trevlig dessert (4 st). Klipp 20 st gröna bilar i bitar
ALHGRENS BILAR PANNACOTTA. Sortera bilarna i skålar efter färgerna. När alla tre lagrena har svalnat och stelnat kan du garnera med lite bilar på toppen
Gjorde pannacotta på Ahlgrensbilar. Jag dekorerade med en liten klick grädde och några bilar. 2 påsar bilar. Sortera bilarna med 40-50 stycken av varje färg. Värm 3 dl grädde i en kastrull och lägg i en färg av bilarna. Åsa 2 påsar bilar
Endast två ingredienser behövs till denna efterrätt, Ahlgrensbilar och grädde, men den kräver ändå sin tid och planering då de olika lagren av pannacotta måste stelna innan nästa lager hälls på
I fredags bjussade jag några vänner på den här pannacottan gjord på Ahlgrensbilar med daimkross och fick finfina recensioner (bland annat att det var det godaste de ätit, woop =P)
Fördela i 4 portionsglas. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg vaniljfrön och stången i en kastrull tillsammans med grädden och gelésocker multi
Ta bort vaniljstången och häll upp pannacottan i portionsformar. Ca 6 portioner. 3 dl Vispgrädde. 3 dl Tjock yoghurt, typ grekisk eller turkisk. Låt stå kallt i minst 3 timmar. 3 Gelatinblad. Relaterade Ca 6 portioner. 2 Gelatinblad 3 dl Vispgrädde. 3 dl Tjock yoghurt, typ grekisk eller turkisk. 3 Gelatinblad 250g Frysta hallon
Jag gick efter receptet fast nästa gång jag gör den kommer jag bara att använda mig av 2 gelatinblad istället för 3 och jag tyckte att det blev för mycket bailyes smak så det tar kanske 1/2 dl istället för 1 dl. 4 pers3 gelatinblad1 vaniljstång4 dl grädde3 msk strösocker1 dl BailyesGÖR SÅ HÄR. Låt stå i kylskåpet i några timmar Jag gick efter receptet fast nästa gång jag gör den kommer jag bara att använda mig av 2 gelatinblad istället för 3 och jag tyckte att det blev för mycket bailyes smak så det tar kanske 1/2 dl istället för 1 dl. 3 gelatinblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.