12 ägg
2 dl strösocker 1 dl smält smör 2 dl gräddfil eller yoghurt 4-5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 4 msk kakao En After Eightmintplatta till varje muffinsVispa ägg och socker pösigt i en skål. Rör sedan försiktigt ner smör, gräddfil eller yoghurt. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao i en annan skål. Blanda mjölblandningen försiktigt med äggsmeten.S Skeda upp i muffinsformar. Stick en mintplatta djupt i varje muffins. Grädda i 225 grader ca 15-20 min.
På själva kanelbullens dag härom veckan kunde jag inte bärga mig, jag var tvungen att få baka lite. Denna gång utav en annan tappning är vad jag gjort tidigare
Fick en ide på vad man kunde ha för fyllning i muffins och var ju bara tvungen att testa. Det blev riktigt bra med en gömma av len vaniljkräm, söta hallon och syrlig rabarber i mitten av muffinsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.